Трябва да направят правителство. Аз не мога да разбера всички тези

...
Трябва да направят правителство. Аз не мога да разбера всички тези
Коментари Харесай

Пеевски: Трябва да направят правителство

Трябва да създадат държавно управление. Аз не мога да схвана всички тези пояснения, които валят и замяна на кой сме по-приятели. Отдавна споделих, че съм другар и на Петков, и на Борисов, само че най-много съм другар на България и по тази причина всичко се е случвало и съм работил с тях ", заяви съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски пред жуналисти в Народното събрание, съобщи кореспондент на " Фокус " .

По думите му не може да разбере тъкмо какво приказва Христо Иванов.

" При изискване, че текстът персонално сме го написали с Кирил Петков и е координиран с ГЕРБ. Ние нямахме никаква рекламация към него. Благодаря на моя другар Кирил, че го удостовери ", добави Пеевски.

" Нямаме искания към съглашението, Движение за права и свободи не е било тематика в него. Двете точки за службите и следствената загадка са били обект на спор. Два пъти е имало решение за промяна на шефа на ДАНС - с военачалник Атанасов и с кандидатура на съветника на Денков - Веселин Марков, на която Петков се опълчи откакто беше склонен в началото. Службите работят доста добре с западните ни сътрудници ", сподели още Пеевски.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР